Синът на Кадиров взе медал на състезание, в което не е участвал

OFFNews 09 февруари 2024 в 06:37 3520 2

Адам
Рамзан Кадиров с престолонаследника си Адам.

16-годишният Адам, син на чеченския президент Рамзан Кадиров, получи нова награда - медал от състезанието на специалните сили на ОАЕ SWAT Challenge в Дубай.

Най-добър резултат в четвъртия ден постигна отборът "Ахмат", който се състои от бойци от специалния полк на Министерството на вътрешните работи на републиката. 

Адам Кадиров не е участвал в състезанието, но е бил първият, който е излязъл на сцената за награждаването.

Според Магомед Даудов, председател на чеченския парламент,  Адам Кадиров е "подкрепил" бойците от републиката на състезанието.

В същото време държавната агенция "Грозни-информ" отбелязва, че той е присъствал на награждаването като "началник на отдела за сигурност" на баща си.

Чеченските власти активно рекламират "състезанието на специалните сили" в Дубай. За първи път те обявиха изпращането на бойци на състезанието миналата година - тогава отборът на Ахмат зае първо място в общото класиране.

През януари ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров доведе сина си в Мариупол за да го прави "кмет". Охраната на Кадиров обаче забелязала дрон на 300 метра от сградата на администрацията и бързо го е евакуирала от града.

По-рано Рамзан Кадиров се похвали как тогава все още 15-годишният му син бие беззащитен човек в следствения изолатор. Пусна дори и видео как Адам Кадиров бие Никита Журавел, който изгори Корана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

400

2

демотиватор

09.02 2024 в 08:46

То и император Гай "Калигула" навремето си приписал победа с триумф над Нептун- войниците му посекли няколко вълни, посъбрали мидени черупки от крайбрежието за "трофеи" и айде готово (ジ)

22548

1

dolivo

09.02 2024 в 08:35

брадичка няма момченцето още, а вече бие, браво
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика