Хари и Мегън Маркъл пожелаха здраве на принцесата на Уелс

OFFNews 23 март 2024 в 09:36 1386 1

Хари и Мегън

Снимка Getty images

Пожелаваме здраве и пълно възстановяване на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, гласи официалното съобщение от принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, след като стана ясно, че съпругата на принц Уилям е болна и се лекува от рак.

В официалното съобщение Хари и Меган добавят, че "се надяват семейството да се заздрави на спокойствие“, визирайки медийната буря около състоянието на принцесата.

Хари и Меган се отказаха от кралските си дейности през януари 2020 г. и се преместиха в Калифорния с желанието да отглеждат на спокойствие сина си Арчи. Второто им дете Лилибет се роди през следващата година.

Когато Чарлз III съобщи собствената си ракова диагноза, принц Хари веднага се върна обратно в Лондон. Тогава той не се срещна с брат си Уилям. Не е ясно дали сега Хари ще се върне във Великобритания след новината за Кейт.

За последно братята бяха видени публично заедно след смъртта на кралица Елизабет II, когато заедно с Кейт и Меган поздравиха опечалените пред двореца Уиндзор.

Малко след признанието на Кейт Мидълтън за тежката диагноза британският крал Чарлз III обяви, че е горд от куража на принцесата да признае, че се лекува от рак. Самият крал от близо два месеца се бори с коварното заболяване.

Чарлз III е останал в близък контакт с обичната си снаха, заяви говорител на Бъкингамския дворец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

1

Constanza

23.03 2024 в 12:08

Можеше да то направят лично, ама пуста светлина на прожекторите...
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика