Аксесоари за лятото, които трябва да има всяка жена

OFFNews 17 март 2021 в 18:15 4281 0

Всяка уважаваща себе си жена знае, че тенденциите са, за да се следват, а това важи за всеки аспект от живота – от модата в обувките, през дрехите, бижутата, прическа, маникюр, до банския костюм и шапките.

А когато сезоните се сменят, това означава само едно – време е да се прегледа стария гардероб и да се обнови с нови и модерни за времето аксесоари. Преди началото на слънчевите и топли месеци, ето и съветите на един популярните производители на бельо и бански костюми MimoBg за това, какво е добре да има всяка дама в модния си арсенал.

1. Бяла тениска

Бялата тениска може да не е най-вълнуващото облекло, но е една от най-универсалните неща в гардероба. Тя е семпла и може да се комбинира с почти всичко. Освен това изглежда страхотно - независимо дали с черни панталони, пола с шарки, макси рокля или дънки.

2. Дънково яке

Въпреки че през лятото няма нужда от някакви връхни дрехи, дънковото яке е от съществено значение. Това е перфектната дреха за хладни сутрини и вечери, в класическия дизайн и е идеална за всеки стил.

3. Класически сандали с две каишки

Кой не обича сандалите в горещ летен ден. А този класически и много красив модел са идеални с панталон, с дънки, с пола или рокля. Освен това са толкова леки, че почти не се усещат на краката.

4. Бяла риза

Бялата риза с копчета е друга универсална дреха за лятото. Може да се носи с дънки, къси панталони, поли и под рокли. Освен че добавя нотка шик към ежедневните тоалети, стилът е идеален и за подчертаване на блестящия летен загар.

5. Чанта тип „торба“

Когато лятото настъпи, време е за свободни големи чанти. Тя е толкова шик, събира всичко - телефона, портфейла, бутилката за вода, крем за слънце, слънчевите очила и козметика.

6. Чино панталони

Докато тесните дънки несъмнено са от съществено значение за зимата, чино панталоните са летен продукт. Небрежни, удобни и толкова леки, тези панталони създават идеалното настроение за слънчевия сезон. Най-добре е да се изберат нюанси на синьо, бяло или бежово.

7. Рокля - риза

Независимо дали е за офиса, за събиране с приятели на по питие вечер или за кафе с шефа на обяд, роклята – риза е чудесен избор. Шикозният и прост стил е идеален, за да се чувства жената прохладно и да й е удобно.

8. Дамски бански

Какво е лято без бански? И те трябва да бъдат модерни, шик и да са според типа тяло на жената, която го носи. Без значение дали са половинки или цели, банските са дрехата, без която лятото няма да е същото.

9. Бели маратонки/ кецове

С бели маратонки или кецове визията на всяка дама се променя до неузнаваемост. Те са леки, красиви, идеални с дънки, с шорти, с пола и с рокля. Те са за разходка, за пикник, за небрежен стил в офиса и дори на плажа….

10. Шорти от деним

Бели кецове, бяла тениска и шорти от деним….Има ли по – лятна визия, по небрежен, но стилен вид, по – свободно и сладко излъчване….

11. Цветна чанта

Никой летен гардероб не може да се счита за завършен без нещо цветно и забавно. Като чанта – може да е раница, може да е през рамо или голяма и удобна. Днес има безброй модели и цветове – синьо, жълто, зелено, червено, оранжево-въпрос на личен стил и вкус е всяка дама да избере своя.

12. Макси рокля

Когато времето е горещо, тясното и ограничаващо облекло може да бъде кошмар. Не е чудно защо макси роклята е любим летен стил. Дълга, издута тип „балон“ и прохладна, макси роклята е всичко, от което една жена се нуждае, за да се справи с летните жеги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews