Лига на конференциите - в турнира на „джуджетата“ всичко е възможно

OFFNews 12 април 2023 в 16:56 1058 0

футбол
Лига на конференциите

Макар и да е най-новият турнир в европейския клубен футбол, Лига на конференциите предизвиква интереса на феновете. Въпреки участието на малко от грандовете в нея, надпреварата има своя чар и предлага напрегнати европейски битки по футболните терени. По всяко време можете да откриете и атрактивни коефициенти за мачовете в спортна секция winbet.bg - само на няколко клика разстояние.

Какво ни очаква в предстоящите срещи от 1/4-финалите на Лига на конференциите? Струва си да им обърнем внимание в следващите редове.

1/4-финални битки в Лига на конференциите

Ако се колебаете какви спортни залози да направите в WINBET на предстоящите мачове, можете да прочетете нашите кратки превюта на срещите.

Гент - Уест Хем

Тук белгийският тим определено не е за отписване, имайки предвид, че основен приоритет на Уест Хем в момента е битката за оцеляване във Висшата лига на Англия. Със сигурност “чуковете” няма да са на сто процента фокусирани върху този сблъсък, като нищо чудно мениджърът Дейвид Мойс да съхрани някои от звездите си за двубоя с Арсенал пред уикенда. Нашият съвет е да подходите с внимание към тази среща.

Лех Познан - Фиорентина

Италианският клуб се очертава като един от големите фаворити за трофея, а на 1/4-финалите “Ла Виола” имат удобен съперник - Лех Познан. В предходния кръг Фиорентина демонстрира силата си, вкарвайки общо пет гола на турския Сивасспор в двете срещи. Тук би било по-скоро изненадващо ако италианците не успеят да си свършат работата.

Базел - Ница

Мачовете между Базел и Ница изглеждат изключително равностойни, макар и да отдаваме предимство на отбора от френската Лига 1. Тук обаче можем да подчертаем лошата форма на французите - Ница е без победа в последните си пет мача в първенството. Все пак класата на Лига 1 остава по-голяма спрямо швейцарската лига, но Базел е доказан турнирен боец - способен е на изненада във всеки един момент.

Андерлехт - АЗ Алкмаар

След като елиминира българския шампион Лудогорец, Андерлехт продължава похода си в Лига на конференциите. Сега белгийците са изправени пред сериозно предизвикателство, изправяйки се срещу намиращия се във възход отбор от Ередивизие АЗ Алкмаар. Нидерландците дадоха сериозна заявка по време на 1/8-финалите, когато отстраниха един от фаворитите за трофея Лацио. Макар че никой не разбра дали отпадането на италианците не беше калкулиран ход, в помощ на стремежа им да се класират в Шампионската лига догодина..

Спортни функционалности в Winbet.bg

Отлични спортни функционалности очакват феновете на спортните залози в winbet.bg. С тях играчите могат да подобрят своето представяне, използвайки ги по стратегически начин.

“Ранно изплащане”, например, затваря автоматично залога, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика. Това е като “застраховка”, че няма да се стигне до обрат, което не е рядкост във футбола.

В същото време “Бонус колонка” е насочен към феновете на правите колонки. Колкото повече събития добавите към своя акумулатор, толкова по-добра печалба ще регистрирате с допълнителен процент към нея.

Стигаме и до “0% Марж”, който позволява на клиентите на WINBET да се възползват от увеличени коефициенти за избрани срещи и пазари.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша