Изложба 'Златните момичета' се открива пред Народния театър

OFFNews 21 август 2018 в 06:26 4500 0

Изложбата "Златните момичета", посветена на отбора по художествена гимнастика, ще бъде открита днес в 12:30 часа в градската градина до Народния театър. На събитието ще присъства президентът на федерацията по художествена гимнастика  Илиана Раева, националните отбори на България и техните треньори, посланикът на Световното Мария Петрова, талисманът на Световното Радина Филипова, Росина Атанасова, генерален секретар на БФХГ и директорът на националните отбори Деспа Кателиева.

Изложбата съдържа 28 кадъра и ще остане пред театъра до 5 септември. Тя се открива дни преди началото на Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ между 10 и 16 септември.

Всички кадри ще представят последните години на художествената гимнастика и ще поставят акцент върху момичетата, които от 10 септември ще се борят за медалите в София. „С тази изложба желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим настоящия отбор. Нека всеки, който още не е идвал на състезание, да мине през изложбата и после, сигурна съм, ще му се прииска да дойде в залата и да подкрепи тези прекрасни момичета“, споделя Илиана Раева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews