Елитна стриптизьорка заработва над $100 000 от Супербоул

OFFNews 28 януари 2017 в 18:01 7914 3

Супербоул, финалът в американския футбол, генерира милиарди долари, това е стара истина. Оказа се, доста добре покрай мъжките страсти заработват и стриптизьорките. Елитните дами от занаяти прибират шестцифрени суми само за един уикенд. Разкритието направи Малая Мишел, една от най-великите в танците на кол.

Дамата с огромните задни части се прочу и като гадже на рапъра Дрейк. Той дори й посвети песен. Дрейк ходеше и със Серина Уилямс, като явно има вкус към големите форми, но темата е друга.

"Напълни реални суми. Например, по време NBA All-Star уикенда в Хюстън през 2013 година направих 120 000 долара от танци. Сега очаквам да са повече", каза Малая. Според нея най-добрите плащачи са големите момчета от един определен спорт, които може би имат нещо за доказване. Но не уточни докъде стигат мераците на баскетболисти и футболисти. 

"Ню Ингланд пейтриътс" и "Атланта фалкънс" ще се изправят един срещу друг в 51-ото издание на Супербоул. Двубоят, с който се определя шампионът в Националната футболна лига (НФЛ), ще се състои в нощта на 5-ти срещу 6-ти февруари 2017 г. в Хюстън. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки