Бразилските сълзи преди първия мач от Световното (видео)

Деян Спасов 13 юни 2014 в 17:55 4410 3

Емоционално изпълнение на химна на Бразилия разплака футболистите на отбора преди първия мач от Мондиала между домакините и Хърватия. 

60 000 на "Арена Коринтианс" и вероятно милиони пред телевизионните екрани изпълниха заедно химна на Бразилия преди първия и откриващ двубой на страната от най-големия футболен форум.

Емоцията бе изписана по лицата на вратаря на тима Жулио Сезар, звездата Неймар, капитана Тиаго Силва и защитника Давид Луис, които с държанието си показаха, че осъзнават колко е важно Световното първенство по футбол за цяла Бразилия и какви очаквания има към отбора на "Селесао". 

Интересна бе и реакцията на натурализирания бразилец в отбора на Хърватия Едуардо да Силва, който също пееше с всички бразилци, независимо, че защитава цветовете на балканския народ. 

Към края на песента инструментала спря, но публиката и футболистите прочувствено изпълниха химна докрай и запечатаха първия от най-запомнящите се моменти от тазгодишния Мондиал.  


Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки