Знакови лица от десницата регистрираха своя листа в София

OFFNews 27 септември 2023 в 18:48 7926 3

Обединени земеделци и Гражданска инициатива за София

Снимка Обединени земеделци

Обединени земеделци и Гражданска инициатива за София

ПП Обединени земеделци регистрира листа с кандидати за общински съветници в София в партньорство с Обединението „Гражданска инициатива за София“.

Водач на листата е музикантът Васил Гюров. Сред кандидатите за общински съветници са още финансистът Мартин Заимов, юристът Биляна Коцакова, адвокатът Красимир Вълев, архитектът и урбанист Мартин Микуш, експертът по земеделие доц. Людмила Лозанова, специалистът по гори и климат Момчил Панайотов, медийният експерт и преподавател Татяна Иванова, мениджърът на екологични проекти Димитър Славински, философът Яна Петрова и Светлозар Методиев – психиатър и университетски преподавател.

Нашият фокус е абсолютно отправен към общинските съветници. Ние сме група от свободни и независими личности, които се обединиха в обща гражданска листа. Използвахме регистрацията на "Обединени земеделци", обясни Васил Гюров на пресконференция в БТА.

Той уточни, че листата е алтернатива за тези граждани, които не се чувстват представени в тази „палитра на партии и коалиции“.

През последните години в редица парламентарни избори Гюров беше кандидат за депутат в листите на "Демократична България", издигнат от гражданската квота.

На парламентарните избори на 2 април тази година Мартин Заимов беше кандидат за депутат от ПП-ДБ, а през 2007 г. - кандидат за кмет на София, издигнат от СДС и ДСБ.

Пълният състав на листата е:

1. Васил Костадинов Гюров
2. Биляна Любомирова Коцакова
3. Красимир Василев Вълев
4. Станка Желева Желева
5. Мартин Иванов Микуш
6. Момчил Панайотов Панайотов
7. Людмила Кирилова Лозанова
8. Мартин Михайлов Заимов
9. Ивелина Пенчева Кючукова
10. Татяна Петрова Иванова
11. Димитър Антониев Славински

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

28.09 2023 в 14:13

Заимов и Славински може и да са полезни за хората в управлението на града, но певци, психиатри и компания, да се забавляват някъде другаде!

205

2

REXX

28.09 2023 в 01:13

Хехехе, Марто Заимов- земеделец. Че той мотика е виждал само на картинка, а крава - на обвивката на шоколадите Милка. Голем смех.

2500

1

Козон

27.09 2023 в 23:03

Още едни продажници, на които е платено, за да отнемат гласове от ППДБ.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика