Жени Марчева смути Борисов с китара в ефир

ОFFNews 13 април 2014 в 19:02 16244 27

Борисов свири на китара

Снимка bTV

Борисов свири на китара

Водещата на предаването "Нека говорят" по bTV Жени Марчева смути лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, като го помоли да посвири на китара в ефир.

Интервюиращата извади музикалния инструмент след видеоматериал, в който дами от ГЕРБ разказаха колко добре свири на китара бившият премиер.

"Недейте, утре вестниците само това ще пишат, ще ми излезе име и на Вас също", заопъва се Борисов. След като Марчева настоя, Борисов изсвири няколко акорда, а после я помоли да махне от кадър инструмента.

Борисов обясни, че заради изпълнението ще тръгнат коментари за него и водещата и тя може да има семейни неприятности. "Така се наложи да се извинявам през цяла зала в Кърджали на мъжа на Цвета Караянчева заради написаното за нея и Цветанов. И на Деси на Цветанов се е налагало да звъня", разкри лидерът.

Преди това Борисов на няколко пъти обвини водещата, че говори по "опорни точки".

Незабавни избори 2 в 1

Не спя по-спокойно откакто не съм премиер, защото виждам как загиват големите инфраструктурни проекти, как се вземат заеми с огромни лихви и налудничави решения като тези за спортните зали, каза Борисов.

На въпрос защо депутатите му отсъстват от парламентарните заседание, той отговори: "Защо да им правя кворума? Не сме длъжни да правим кворума на едно пагубно правителство." Той призова за незабавни избори 2 в 1 още на 25 май. Дори октомври според него е късна дата за предсрочен парламентарен вот.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!