Радев отива на посещение в Германия, жена му ще го придружава

OFFNews 03 февруари 2017 в 13:15 20025 4

Снимка БГНЕС

Румен Радев и Десислава Танева

На 6 февруари президентът на Румен Радев ще бъде на официално посещение във Федерална република Германия. Държавният глава ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева, съобщават от пресцентъра на президента. 

В Берлин българският държавен глава ще разговаря с Федералния президент Йоахим Гаук, а по-късно двамата ще дадат съвместна пресконференция.

В рамките на визитата Румен Радев ще вземе участие в откриването на Икономически форум за България. Във форума, който е организиран от Германската индустриално-търговска камара, участие ще вземат представители на над сто немски компании.

В програмата на посещението са предвидени още срещи на президента Радев с председателя на Германо-българския форум Гернот Ерлер , а така също и с Негово Високопреосвещенство Антоний - Западно и Средноевропейски митрополит.

По време посещението си българският президент ще бъде придружаван от министъра на външните работи Ради Найденов, министъра на икономиката доц. д-р Теодор Седларски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6469

4

Halo

05.02 2017 в 00:19

Ми кат я гледам с тоя гръклян и се досещам за други следващи физически качества, дано не се сбият с "Мути Меркел".... :)

10910

3

1Sion1

04.02 2017 в 03:45

Жена му...Абе Офф па измислете някакво обръщение.Все пак е Първата дама на България.То след Плевню верно позабравихме че може и такава да има, но пък и Юлиянка я разбирам.Кой ще иска да се показва с такова мекотело.

29217

2

Лопе де Вега

03.02 2017 в 15:00

И да си внесем повече германци, ама не от новите на танте Меркел!
А жена му на държавни разноски ли пътува или как?

Поздрав!

 
X

Да помогнем на украинските деца!