Последният депутат на Бареков: ББЦ не е погребана

ОFFNews 25 март 2015 в 21:05 4778 4

Мартин Иванов

Партията на Бареков не е погребана. С нейното име влязохме в парламента. Тогава Николай Бареков обикаляше с всички, но в един момент стана неудобен по незнайни причини.

Това коментира в ефира на БНТ Мартин Иванов - единственият член на БДЦ от партията на Николай Бареков "България без цензура". 

Ние сме в опозиция, а колегите се държат като управляващи. Моето предположение е, че колегите са сменили приоритетите. Някои виждат приоритети в лицето на партия Лидер, заяви Иванов, като уточни, че не иска да напада своите колегите.

Депутатът обясни, че възнамерява да лансира в парламента промени, свързани с регионалното развитие. 

Те ще бъдат свързани с унифицирането на пътните табели във всички градове в България, с текст на български и английски, както е във всички европейски страни. Другото е част от предизборните ни обещания за ранното пенсиониране на хората с първа квалификация на труд, допълни той. 

"Партията е съставена от живи хора, има структури, които са амбицирани за местните избори. Искаме 30 общински кмета, да имаме поне пет балотажа, от които два за областни управители и доста сериозно присъствие в общинските съвети", завърши Иванов с бъдещите планове на партията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика