Каролев: Радан ме обърка тотално

Ивайло Анев 05 август 2014 в 14:19 5825 22

Владимир Каролев

"Радан ме обърка тотално. Единността на реформаторите била подкопана по време на евроизборите - ами, нали ДСБ водеха паралелна и открита кампания за преференция за техния кандидат тогава (което само по себе си не е лошо, но да го забравиш спонтанно е озадачаващо)?"Така икономистът Владимир Каролев коментира оставката на лидера на ДСБ като говорител на Реформаторския блок Радан Кънев.

"Намирам тази оставка за напълно необяснима с тези мотиви - изглежда ми фантастично последната седмица изведнъж ДСБ да са станали от най-големи привърженици на коалиция с ГЕРБ в най-големи противници, а другите пък изведнъж да са направили обратното.

Това са приказки от 1001 нощ. И с тези приказки за пореден път хвърлят десните избиратели в ступор, един месец преди изборите (и мен сред тях)", добавя бившият общински съветник", пише Каролев във фейсбук.

"Някакви ръководства желаели коалиция с ГЕРБ, а той не желаел - вече година и половина Петър Москов и генерал Атанасов при всяко свое участие открито и категорично заявяват, че РБ ще се коалира с ГЕРБ, с което повдигат веждите на не един и двама избиратели на реформаторите (последното преди седмица)", пише още Каролев.

Финансистът определя промяната на позицията на Блока за актуализацията на бюджета в Президентството като "озадачаваща". По думите му е абсурдно Меглена Кунева да получи дадена позиция, а тя да я промени в залата в Президентството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика