Ивайло Мирчев: Дали Путин няма да пусне червена бюлетина в Интерпол за фенклуба на Левски

Явор Божанков се чуди фашилисти или комунисти са "Възраждане"

OFFNews 19 август 2023 в 11:45 5723 7

Явор Божанков

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Явор Божанков

Фашисти ли са Възраждане? Комунисти ли -  понеже имат фетиш към Белене и Путин? Или обикновени комерсиални популисти? При всички случаи - тези хора са водени от брутална омраза. Тази брутална омраза ще срещне решителен отговор.

Това написа във Фейсбук депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Явор Божанков по повод скандала между лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов и фенове на футболен клуб "Левски". В нощта на 18 август фенове на "Левски" нападнаха ПСА и палатките пред него с димки

Последва размяна на остри реплики между Костадинов и запалянковците в социалните мрежи. Костадинов нарече привържениците на футболния клуб "Левски" "млади дегенерати" и "еничари" заради нападението над Паметника на Съветската армия снощи, а от "Левски" му отговориха, че това "не е полезно за политическата му кариера, а и за здравето му". Междувременно в Русия образуваха наказателно дело за оскверняването на ПСА.

Още един депутат от ПП-ДБ - Ивайло Мирчев, коментира случилото се: 

"Руският следствен комитет щял да разследва "поругаването" на МОЧА, а председателят му възложил да се образува наказателно дело за оскверняване на паметника. Не става ясно дали Путин направо няма пусне по една червена бюлетина в Интерпол за фенклуба на ФК "Левски". Но нека действаме изпреварващо - да се прочистим от руски агенти на всички нива в държавата ни.

Манталитетът, който демонстрират в путинова Русия, води до един ключов извод - максимално бързо да си върнем взетото на всички нива от свързани с Русия и Путин интереси. Прекъсването на руското влияние и пропаганда в България трябва да се превърне в приоритет. Приключването с проекта АЕЦ "Белене", Камчия, руски инвестиции на олигарси около Путин, Росенец, Лукойл, нулев внос на руски петрол и руски газ, без руско ядрено гориво в АЕЦ "Козлодуй"… Всичко това е важно, за да се отлепим от руското влияние, което никога не е водило до нещо добро за България.

Трябва да решим и проблема с български политици, които си позволяват да наричат български граждани "еничари". Защото ако има национални предатели, то това са тези, които обслужват интересите на Путин и Русия. А кои са те? - По делата им ще ги познаете."

На свой ред Костадин Костадинов благодари на всички привърженици на "Левски", които "се разграничиха от престъпната проява на няколко криминално проявени лица, които рушат паметници и бият жени". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

7

alfakentavur

21.08 2023 в 02:25

А ти си толкова "грамотен", че си мислиш, че думите имат само по едно значение....

1000

6

ime

21.08 2023 в 00:01

От известно време журналистите държат да доказват, че са неграмотници, но когато политиците не знаят какво е значението на думата "бюлетина", ми идва повече.

500

5

eggressive

20.08 2023 в 02:03

Национални предатели са тези, които обслужват чужди интереси. И уви, повечето ни политици са такива.

9347

4

Анализи

20.08 2023 в 00:25

Мирчев кратък ясен категоричен. Така трябва и да се действа.

1042

3

danvan

20.08 2023 в 00:22

Много адекватен пост на Мирчев, браво!

1135

2

единдвама

19.08 2023 в 22:19

Не обичам ултраси, ама евалата!
Другия път повече да потрошите тоя моча! Ако може и палатките да ометете, направо ще ви черпя бира хаххаа

2994

1

Гражданин

19.08 2023 в 19:38

Дали пък в Интерпол приемат бюлетини от издирвани престъпници. Тоя пън в коя паралелна реалност съществува?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки