Има такъв народ отвори офис в Ихтиман

OFFNews 20 февруари 2021 в 11:31 3859 0

Политическа партия "Има такъв народ" откри офис в община Ихтиман, който се намира в центъра на града до площада, съобщават от политическия проект на Слави Трифонов.

Общински координатор е Румен Лафчийски, който се е върнал в България след като е учил и работил в чужбина. Искам тук да работя, да се развивам и тук да бъде моето семейство, каза той на церемонията.

"Трябва да започнем да живеем в нормална държава и да получаваме качествено здравеопазване. Повече не може по този начин да измират българите", обяви Пламен Данаилов, финансист и член на арбитражната комисия на "Има такъв народ", който беше официален гост от централата.

Същото важи и за образованието, което трябва да бъде на високо ниво, за да спрат децата ни да отиват да учат в чужбина и да бягат да работят там. Корупцията и това управление вече 10 години убиват нашето бъдеще. Затова на 4 април всички трябва да гласуваме и да си върнем нашата държава и европейското бъдеще, допълни Данаилов.

Представителят на Софийска област и общински координатор на "Има такъв народ" в Костинброд Никола Кръстев призова всички заедно да се борим докрай за промяната и свободата.

"Не можем да стоим безучастни със случващото се в страната", каза той. Хора остават без работа и фирми фалират. Същевременно мерките на държавата не дават резултати и не помагат на никой, подчерта Никола Кръстев.

На откриването на офиса на "Има такъв народ" дойдоха многобройни жители на Ихтиман, посочват от партията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews