БСП отрече, че Нинова бърка партията си с БКП

Лидерът на Столетницата няма профили в туитър, тик-ток и инстаграм, съобщи "Позитано" 20

OFFNews 05 май 2022 в 13:57 1688 0

Пресслужбата на БСП намери за удачно да реагира на майтапчийска публикация, която през последните дни се споделя лавинообразно в социалните мрежи.

Става дума за скрийншот от измислен профил на лидера на Столетницата Корнелия Нинова Korneliya Ninova MP. Публикацията гласи:

"Уважавам ген. Янев, но мисля, че нито неговият политически проект, нито проекта Възраждане, нито поредната партия на г-жа Манолова", могат да бъдат алтернатива на БКП."

Под нея Korneliya Ninova MP уточнява:

"Имам предвид БСП. Извинявам се за объркването. На подредбата, която ползвам, "С" е изместено надясно от "К" заради "ы" в края на реда.

Откровената подигравка с проруското поведение на социалистическата партия доведе до стотици споделяния и хиляди коментари на публикацията, но едва ли на някого му е хрумнало, че става дума за реална публикация на вицепремиера и икономически министър.

Въпреки това пресслужбата на БСП съвсем официално обяви, че фалшиви профили на Корнелия Нинова разпространяват невярна информация в социалните мрежи. 

Единствената официална страница на председателя на БСП и вицепремиер е във фейсбук, съобщиха от БСП. 

От там уточняват, че са зачестили опитите за създаване на фалшиви профили и разпространение на невярна информация през тях в социалните мрежи фейсбук, туитър, тик-ток и инстаграм. 

Единствената официална страница на председателя на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова е във фейсбук. Тя е удостоверена със съответния знак за автентичност на профил на обществена личност - знак за отметка в син кръг, обясняват от "Позитано" 20.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика