Борисов: Евроатлантическите ни партньори одобряват това правителство и трябва да го пазим

OFFNews 16 октомври 2023 в 20:05 3540 2

Снимка БГНЕС/Антон Станков

Бойко Борисов

Евроатлантическите ни партньори одобряват това правителство и трябва да го пазим, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Благоевград.

Той каза, че в същата вечер Кирил Петков е в града и добави всеки ден е заедно с ПП-ДБ, както и че ситуацията се различава от тази преди година:

"Ние в Благоевград говорим за противоборството между нас, а утре в парламента заедно приемаме закони и се пазим от вот на недоверие. Тук сред Вас има такива депутати, които го правят. Много е сложна конфигурацията."

По повод медийнтите публикации за Илко Стоянов, кандидат за кмет на Благоевград на ГЕРБ, Борисов отново сравни ситуацията с тази на национално ниво:

"Ние в сглобката, ако извадим кой какво е говорил или вършил, ние въобще не може да си говорим, даже здрасти няма да може да си кажем."

Борисов добави, че "сглобката" трябва да се повтори и в общинстите съвети.

"Всички видяха, че да се закачаш с ГЕРБ не е здравословно. Не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете потвърджение"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

2

Джендо Джедев

16.10 2023 в 21:04

Тоя всячески се мъчи да не се намагнити... :D

4038

1

Moirae

16.10 2023 в 20:36

Вие не сте евроатлантически партньор в това правителство и ползата за обществото идва само от вашата принуда да подкрепяте отлаганите с толкова време от вас реформи. Отгоре на всичко вие и Пеевски само търсите как и кога да се покажете в камерата и го правите за сметка на хората, които десйтвително движат България към Европа. Европейското развитие" за вас винаги е било на втори план - след развитието по модела "Пеевски".
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews