Свалиха видео от популярен подкаст, в което Тити Папазов разказва как ''подстригал'' бивше гадже (обновена)

OFFNews 01 август 2023 в 13:34 10888 6

Тити Папазов

Снимка Стопкадър

Тити Папазов разказва историята

Видео, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити) Папазов признава, че преди години е подстригал насила жена, предизвика бурни негативни реакции във фейсбук.

След докладване от потребители всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов (Тото) от "Скандау", където Папазов разказа за случилото се, са били свалени.

Разказът на Тити е от преди няколко месеца, но обиколи социалните мрежи преди няколко дни заради случая на бруталното насилие над 18-годишното момиче в Стара Загора, което бе обезобразено с макетно ножче, носът ѝ бе счупен, а главата ѝ - обръсната. 

Папазов разказва, че някога подстригал 16-годишното си гадже, за да я "накаже" за изневяра.

По думите му, когато бил млад (не уточнява на каква възраст е бил в онзи момент, б.р.), имал връзка с 16-годишно момиче, което му е изневерило с негов много близък приятел. Треньорът дори казва името на пострадалото момиче - Гергана. 

За да я "накаже", Папазов искал да подстриже косата на момичето. Той обяснява, че я бил "предупредил", че ако го направи, ще последва именно това "наказание".

Тъй като тя, по думите му, се "борила неистово за косата си", Папазов успял "само" да направи дупки.

"Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор - три дни, след като са се разделили", обяснява той.

На момента "си измислил",  че шест месеца след "забраната" и раздялата има "инкубационен период".

"И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процесът на подстригване", разказва Тити Папазов през смях. 

Той допълва, че заради писъците на момичето се появил съсед, който мислел, че става въпрос за изнасилване.

Папазов го попитал какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което съседът отговорил: "Ще я убия!"

"Виж каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам" - така Тити Папазов отговорил на съседа. Освен него се била събрала "цялата кооперация". 

Докато разказва историята, треньорът по баскетбол не спира да имитира писъците на бившата си приятелка. В края на историята става ясно, че след като видял патрулка в района, се обадил на приятел полицай и се скрил в дома му. Разказал му какво е направил, а униформеният му отговорил, че това е голям проблем. Полицаят казал още, че до затвор няма да се стигне, но момичето може да го шантажира. От разказа на Тити Папазов не става ясно какво е последвало. 

Пред OFFNews треньорът обясни, че не отрича случилото се и определи постъпката си като "тъпа" и като "невиждана глупост". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1241

6

БотоксПутю

01.08 2023 в 20:50

Брех да му се невиди и Тититу! Бил голям мъжкарин да го е.а. Като оня изрод от Стара Загора - с татуирания етикет "Свовода или Смърт".

1220

5

хr4

01.08 2023 в 19:49

Ти си бил голям мъжкар, бе Ревльо!

345

4

Джендо Джедев

01.08 2023 в 16:52

мнение от IP,

По тоя показател сме на челни позиции, няма спор!

17439

3

мнение от IP

01.08 2023 в 15:26

Абе, много кретени напоследък се оказа, че има на глава от населението.

870

2

Constanza

01.08 2023 в 13:58

Прокуратурата няма ли да се самосезира?

14469

1

случайно прочетох

01.08 2023 в 13:56

Тъпанар, сър! Дърт тъпанар!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews