След кадрите с 256 км/ч 'Мис Силикон' се хвали със стикер на парламента (обновена)

OFFNews 12 февруари 2024 в 10:02 4831 2

Превишена скорост

Снимка БТВ/ Стопкадър

Българска инфлуенсърка и носителка на титлата "Мис Силикон" за 2022 г. отново се похвали как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание, предаде Нова тв. 

В началото на януари Катрин Йорданова публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала "Тракия". Месец по-късно тя отново провокира последователите си в социалните мрежи с ново видео.

На него се вижда, че шофира с превишена скорост в градски условия. На предното стъкло на автомобила има стикер "Република България - Народно събрание". По време на клипа "Мис Силикон" обръща камерата към себе си и с подигравателен смях казва, че "много ми е гадно, да знаете. Ужасно ми е". 

Инфлуенсърката е споделила още един видеоклип в социалната мрежа Инстаграм, на който се вижда, че докато шофира, с едната си ръка държи кученце в скута си, а с другата снима. 

Към 15 часа стана ясно, че "Мис Силикон" е дала положителна проба за кокаин при извършен полеви тест за шофиране след употреба на наркотици. Пътната проверка е извършена в София.

Очаква се всеки момент плеймейтката да бъде задържана, след като даде и кръвна проба за изследване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

2

voododoll

12.02 2024 в 10:46

Споко, тъпкача ще и оправи глобите...

900

1

Kaliende

12.02 2024 в 10:41

Мила родна картинка.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика