Шест трамвая с променен маршрут заради ремонт на релсите

OFFNews 08 септември 2023 в 07:57 1787 0

Трамваи

Снимка БГНЕС/архив

Трамваи с номера № 1, 12, 18, 20, 22 и 27 ще се движат по променен маршрут

Трамваи с номера № 1, 12, 18, 20, 22 и 27 ще се движат по променен маршрут от полунощ до 13 септември, съобщи Столична община.

Причината е ремонт на релсите на кръстовището на бул. "Мария Луиза" и ул. "Екзарх Йосиф". 

Трамваите от линия № 1 в посока Централна автогара ще се движат от ж.к. „Иван Вазов“ по действащия маршрут до кръстовище бул. „Христо Ботев“/ул. „Алабин“, направо по бул. „Христо Ботев“ и надясно по ул. „Струга“ до „Централна автогара“ – крайна и начална. В посока ж.к. „Иван Вазов“ ще се движат от „Централна автогара“ по ул. „Струга“, наляво по бул. „Княгиня Мария Луиза“, наляво по бул. „Христо Ботев“ и от кръстовището с ул. „Алабин“ по маршрута до ж.к. „Иван Вазов“.

Трамваите от линия № 12 (в посока кв. „Илиянци“) ще се движат от площад „Журналист“ по действащия маршрут до кръстовище ул. „Алабин“/бул. „Витоша“, направо по ул. „Алабин“, надясно по бул. „Христо Ботев“ до Централна ж.п. гара и наляво по бул. „Княгиня Мария Луиза“ до кв. „Илиянци“, двупосочно. 

Трамваите от линия № 18 (в посока кв. „Орландовци“) ще се движат от площад „Журналист“ по действащия маршрут до кръстовище ул. „Алабин“/бул. „Витоша“, направо по ул. „Алабин“, надясно по бул. „Христо Ботев“ до Централна ж.п. гара, надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза“ и наляво по ул. „Козлодуй“ до кв. „Орландовци“, двупосочно.

Трамваите от линия № 27 (в посока надлез „Надежда“) ще се движат от кв. „Манастирски ливади-запад“ по действащия маршрут до кръстовище бул. „Христо Ботев“/ул. „Алабин“, направо по бул. „Христо Ботев“ до Централна ж.п. гара и наляво по бул. „Княгиня Мария Луиза“ по маршрута до надлез „Надежда“, двупосочно.

Скъсява се маршрутът на трамваите от линия № 20 от трамвайно депо „Искър“ до Младежки театър.

Скъсява се маршрутът на трамваите от линия № 22 от автостанция „Изток“ до Младежки театър.

Разкрива се временна автобусна линия № 22ТМ с маршрут от ж.к. Западен парк до Младежки театър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика