Полицаи в Монтана влачиха мъж с ампутиран крак (видео)

OFFNews 28 юни 2016 в 11:51 13051 7

Полицаи в Монтана влачиха мъж с ампутиран крак (видео)

Полицаи в Монтана влачиха мъж с ампутиран крак в центъра на града при опит да го арестуват. Това става ясно от видео, разпространено в социалните мрежи. На кадрите се вижда свада между момиче и мъж, в която по-късно се включва възрастен мъж. 

Той се приближава към притеклите се полицаи, куцайки. След като разпалено им обяснява нещо и сочи към мъжа, който преди това е бил в конфликт с момичето, без видима причина, полицаите повалят човека на земята в опит да го арестуват. Докато правят това, те влачат мъжа, а пред това време протезата на единия му крак пада. 

От МВР уточниха за OFFNews, че по случая е образувана проверка. Случаят е от 20 юни. 

Според в. "24 часа" пострадалият е Ангел Цеков, който е баща на една от сервитьорките в близкото заведение. Именно тя е единият от участниците в скандала. Тя се скарала с клиентка, която я нападнала и я повалила на земята. В крайна сметка бащите на двете момичета се намесили. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12586

7

ramones79

28.06 2016 в 19:16

Допускам, че съм от малкото изгледали цялото видео и връщали определени моменти, докато си изяснят какво се случва. Та:
1 - Лелюната с розова блуза внезапно скача на и събаря сервитьорка. Вероятно това си има предистория, която не знаем,
2 - Като ответна реакция веднага скача този дядка-инвалид срещу лелюната, НО е спрян и съборен на земята от едричкия мъж със сивата (?) блуза, която после се вижда че е скъсана, което значи че дядката е доста борбен и не само с полицаите :)
3 - Идват ченгетата, почват всеки с всеки да се обяснява. Дядката е видимо превъзбуден и явно в един момент на куките им писва и решават да го озаптят, но той е доста борбен и не се дава лесно :) та се стига и до нелепото падане на протезата. Според мен малко прекалиха куките, нямаше нужда чак да се опитват да го закопчават, макар и по закон да имат формално това право.
4 - Типична бг-история... не си струва много да се коментира. Виновницата с розовата блуза според мен е за бой, другите участници просто реагират...

12615

5

Francisco Scaramanga

28.06 2016 в 16:02

Малоумни некадърници нещастни.
Първо го плеснаха на земята от нищото, най- вероятно защото са малоумни нали и не могат да разберат ситуацията(което ги изнервя, защото са некадърни нали)...
След това явно видяха, че се озорват с инвалид и са смешни... И решиха да му дадат стол(след като са го проснали на земята!?!)

Толкова са неадекватни, че са виновни дори когато не са.

12009

4

Svetomir Slavov

28.06 2016 в 15:36

Къде точно във видеото, видяхте да го влачат, второ не видях някакво полицейско насилие. Преди да го повалят на земята няма как да знат, че е с протеза второ ако оказва съпротива акво правим, трето както виждаме проявиха разбиране и го оставиха намира. Мразя когато шапкарите превишват правата си, но в случая във това видео не виждам подобно нещо.

12396

3

Зелен

28.06 2016 в 13:38

Естествено. Полицай, какво очаквате - на човек с ампутиран крак ще посегнат, ама на престъпниците правят път.

Долни мишки.

12222

2

joro4joro

28.06 2016 в 12:26

двама униформени полицая повалят на земята инвалид, но не успяват да му сложат белезници... клети кадри.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика