Бетина Жотева: Художествената гимнастика е секта

OFFNews 18 юни 2016 в 09:32 18783 5

Бетина Жотева: Художествената гимнастика е секта

Художествената гимнастика е секта. Момичетата, които упражняват този спорт, живеят в едно твърде затворено и елитарно общество. Това каза в ефира на предаването на Нова тв „Събуди се” членът на СЕМ и бивш състезател по волейбол Бетина Жотева в коментар по темата с инцидента със световната ни шампионка Цветелина Стоянова.

Голямата ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева пък коментира, че често спортистите често преживяват емоционални сривове, защото носят огромна отговорност.

„Но тъй като се славим като силни хора, само най-близките ни разбират какви кризи изживяваме”, категорична е Гроздева.

Според нея победите бързо се забравят, но загубите се понасят тежко, защото са обект на продължителни критики.

„По случая с инцидента с Цвети медиите нарушиха абсолютно всички етични правила. Не трябваше да се ровят толкова надълбоко в личния й живот. Това лешоядство ще ни съсипе като хора. За нас не остана нищо свято”. Така Бетина Жотева коментира отразяването на инцидента в качеството си на член на СЕМ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13924

5

ScrewIslam

19.06 2016 в 09:35

г-жо Жотева,

Спортът е личен избор - ВСЕКИ СПОРТ! Всеки спортист ДОБРОВОЛНО прави жертви. Доброволно се подлага на диети и изтощителна подготовка. В свободния свят всеки има право да определя как да живее или как да не живее, как да се натоварва, как да почива, и как да се справя с личния си живот

Оставете момичето на мира!!! Не е Ваша работа как живее това момиче и как живеят гимнастичките. Щом няма принуда и нарушение на закона, те могат да правят каквото си искат с телата и умовете си!

Само комунистите, нацистите и тоталитаристите от всякакъв вид - т.е. такива като Вас имат нахалството да си мислят, че трябва да определят кой как да живее.

21668

4

Руслан

18.06 2016 в 19:09

Секта бил. Добър ден.
Аз от седмица питам кой ще накаже виновника за погтома над младата душа и живот?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика