Важна вечер предстои в Скопие

OFFNews 18 май 2015 в 08:59 4212 2

"Изключително важна вечер предстои в Скопие. Ще видим дали Груевски иска да хвърли напрежение в контрапротеста и дали ще има опити за нападение на хората от палатковите лагери. Самият Груевски е заявил вчера, че не е страхливец и няма намерение да подава оставка”. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия. 

По думите му "Никола Груевски ще бъде принуден да отстъпи, не толкова заради уличния натиск, колкото заради международната изолация, в която се намира, заради икономическата хватка около Македония, която той сам е създал”. 

„Излезе един сценарий за така наречената малка война, разработвана от правителствени PR-и с цел няколкочасови контролирани сражения, които да върнат събитията в разговорите от 2001 година и да кажат „протестиращите са предатели, нека да застанем зад властта, която пази държавата”, коментира Джамбазки.

Евродепутатът подчерта, че националният ни интерес изисква да защитим териториалната цялост на Македония. Според него в Македония нищо "не е такова, каквото изглежда".  



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!