Пуснаха допълнителни билети за тенис турнира в София

OFFNews 30 януари 2017 в 13:22 3156 0

Снимка http://sofiaopen.bg/

Допълнителни билети за дните на полуфиналите и финала пусна тенис турнирът в София Garanti Koza Sofia Open.

Турнирът ще се проведе в зала "Арена Армеец" от 5-и до 12 февруари, а допълнителните билети са за последните му два дни.

Първите мачове на Григор Димитров и останалите трима с най-предно класиране в мъжката ранглиста - Доминик Тийм, Давид Гофен, Роберто Баутиста Агут, са на 8-и и 9 февруари – сряда и четвъртък.

Програмата по дни ще стане ясна след жребия на 4 февруари.

Турнирният директор Пол Макнами поздрави Григор Димитров за мача му срещу Рафаел Надал на Откритото първенство на Австралия с думите:

„Като турнирен директор на Australian Open в продължение на 12 години, трябва да кажа, че мачът му с Надал е един от най-великите в историята на Големия шлем. Можем да го сравним с друг голям полуфинал – между Федерер и Сафин през 2005 г. Възхитени сме, че следващата спирка на Григор ще е на Garanti Koza Sofia Open, в неговата родина”. 

Цените на билетите за Garanti Koza Sofia Open 2017 започват от 10 лв. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети.

Garanti Koza Sofia Open е най-голямото спортно събитие в София. Турнирът се провежда за втора година. Билетите се продават в мрежата на Eventim. Наградният фонд на турнира е 540 310 евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!