Ето кои актьори ще играят главните роли в Star Wars VII (снимки)

Николаос Цитиридис 30 април 2014 в 11:05 17912 3

Пълният актьорски състав на
Пълният актьорски състав на "Междузвездни войни: Епизод VII"

"Дисни" и режисьорът Джей Джей Абрамс най-сетне разкриха официално кои актьори ще вземат участие в седмата част от поредицата на култовия "Междузвездни войни". За щастие на феновете, Хан Соло, Люк Скайуокър, Лея Органа, Чубака, C-3PO и R2-D2 ще участват в Епизод VII.

В Епизод VII няма да се разчита на холивудски звезди, а дори напротив - продукцията ще бъде "люпилня" на звезди, както беше при Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър.

Джон Бойега е един от тези млади и непознати на широката аудитория актьори. Най-популярният му филм е "Attack the Block", британски хорър, в който Джон играе лидер на квартална банда. Според слуховете, Бойега със сигурност ще държи светлинен меч във филма.

Адам Драйвър бе сред първите нови имена, за които бе сигурно, че ще играе в Епизод VII. Драйвър ще бъде от лошите във филма.

Оскар Айзък успя да получи гневни коментари от критиците за филма си "Inside Llewyn Davis", но от 2013 насам той успя да изиграе няколко малки роли, които обаче спечелиха симпатиите на киноманите и критиците.

Дейзи Ридли определено ще бъде красавицата във седмата част от поредицата. Тя вероятно е една от най-непопулярните актриси във филма, на това бързо ще се промени след като наяве излезе Епизод VII. Съдейки по нейния вид можем и да предположим, че ще играе дъщеря на Люк или Лея. Ще видим.

Макс фон Сюдов не се нуждае от представяне. Абсолютен ветеран в Холивуд с милиони фенове. Не се знае каква ще бъде неговата роля, но един ситски лорд ще му отива.

Домнал Глийсън е ирландски актьор, който през последната година доби популярност с филма "Въпрос на време", но също така беше и Чарли Уизли в "Хари Потър и даровете на смъртта".

Може да не разпознавате лицето му от първия път, но вероятно многократно сте използвали неговата култова фраза "My precious" (Скъпоценното ми). Анди Серкис може да не участва с истинското си лице в повечето си филми, но е извесен с ролите си във "Властелина" като Ам-гъл (Gollum), "Кинг Конг" и "Планетата на маймуните".

"Междузвездни войни: Епизод VII" по план ще бъде на големия екран в края на 2015 година. Хубавите новини за заклетите фенове са, че Марк Хамил, Кари Фишър, Харисън Форд, Кени Бейкър (RD-D2) , Питър Мейхю (Чубака) и Антъни Даниълс (C-3PO) ще бъдат пред камерата и ще държат под око Джей Джей Абрамс. Остава само да чакаме.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!