Цонко анонсира нов рокфест - Rock In The Wine Valley

OFFNews 20 декември 2016 в 15:17 18081 1

Мястото на фестивала

Кметълът Цонко Цонев анонсира нов рокфест.

Той ще се казва „Rock In The Wine Valley” и ще се проведе на необичайно място - в село Могилово, на територията на Midalidare Estate.

Концертите ще са на 9, 10 и 11 юни.

Всеки, закупил двудневен билет, може безплатно да се възползва от винената разходка „Пътят на виното“, да разгледа музея на виното и да участва в специално създадени разнообразни атракции.

Фестивалът е в партньорство с Bulgarian Live Music - организатори на емблематичния Kavarna Rock Fest за 2013-2015 г.

Групите все още не са обявени, но според запознати почти са приключили преговорите с част от най-обичаните в България големи звезди в рока.

„Сред групите ще видим както световноизвестни, така и банди от България. Съвсем скоро ще обявим и някои от най-интересните имена. Фестивалът ще предложи на хората възможност да споделят вълнуващи моменти със семействата и приятелите си. Очакваме съчетанието от невероятната природа, рок музика от висока класа и среща с разнообразните вкусове на вината на избата, да създадат едно различно преживяване“, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

Ще бъдат обособени специални места за палатки, каравани и кемпери. Феновете, които предпочитат хотелски уют, ще могат да се настанят в гр. Стара Загора и района, които като „приятели на фестивала“ ще предлагат специални фестивални цени на всеки притежаващ билет.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след обявяване на първата световна група.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!