Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Треньорът на Копенхаген си пожела 1:1 в София

OFFNews 15 февруари 2017 в 17:59 1661 0

Снимка Sportal.bg

Копенхаген ще приеме 1:1 като отличен резултат срещу Лудогорец в София. Двата тима излизат утре в 20,00 ч. на "Васил Левски" в първи 1/16-финал на Лига Европа. Гостите са тук и дори направиха тренировка.

Треньорът Стале Солбакен беше ясен: „Лудогорец може е фаворит в първия мач, но ние ще имаме предимство на реванша, когато сме домакини. Това не означава, че всичко утре е решено. 50 на 50 са шансовете на двата отбора", каза треньорът, чийто тим взе впечатляващите 9 точки в Шампионската лига, но остана трети.

Тръпката от мача на българския шампион е и в добрите коефициенти. Виж ги на bet365.com 

„1:1 е по-добър резултат от 0:0. Разбира се, че всичко зависи от нашето представяне. Ако доминираме на терена и изиграем добър мач, ще бъде добре да спечелим. Ако не демонстрираме качествата си и загубим, е нормално да бъдем разочаровани“, добави треньорът на Копенхаген.

„Участието ни в Лига Европа е важно. Ние искаме да стигнем максимално напред в турнира. По никакъв начин не може да предположим как ще се развият мачовете“.

Той обърна внимание на бразилците в Лудогорец. "Кафу има особен стил на игра. Той не може да се опише по някакъв конкретен начин. Вандерсон е много добър играч, най-вече при извеждащите пасове. Марселиньо е изключително интелигентен и завършва добре пасовете. Тримата работят много добре заедно“, продължи наставникът на датския тим.

Очаквайте след 19,00 ч. и мнението на колегата му Георги Дерменджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews