Лудогорец дърпа още един чистокръвен цесекар

Ивайло Йолчев 13 януари 2017 в 20:45 3305 0

Легендата на ЦСКА Радослав Здравков е новият треньор на дубъла на Лудогорец, твърди Sportal.bg. Емблематичният халф на "червените" от 80-те ще замени на поста друг бивш "армейски" кадър - Галин Иванов. Последния остава асистент.

Обстановката в Разград е позната за трикратния шампион на България с ЦСКА и полуфиналист за КЕШ. През есента на 2015-а Здравков бе за кратко асистент на тотално провалилия се португалец Бруно Рибейро. Очаква се до няколко дни бившият помощник на Любослав Пенев на "Армията" и в националния отбор да бъде представен официално.

Здравков е сред учредителите на новия ЦСКА1948. Дори беше спряган през лятото за пост в отбора на феновете.

Припомняме спортен директор на хегемона е Методи Томанов, съотборник и приятел на Здравков от ЦСКА. Бившият защитник е с основа заслуга за трансферните удари в Разград през последните години. Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев пък е основател на фенклуба на ЦСКА във Велниград.

Запалянко на "червените" и бивш член на управата на "Армията" е самият Кирил Домусчиев. Босът на Лудогорец напусна навремето ЦСКА, тъй като не остана възхитен от политиката на "Титан".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!