Камерна публика на България и Азербайджан тази вечер

OFFNews 13 октомври 2015 в 14:35 6735 5

Националият отбор по футбол е на ръба на антирекорд. Според данни, цитирани от Нова ТВ, едва около сто билета са продадени за последната евроквалификация от група "H" срещу Азербайджан тази вечер на ст. "Васил Левски".

При сто продадени билета и предполагаеми 300-400 човека, решили да гледат на живо националите в днешната вечер и да си закупят билет преди мача, броят на зрителите вероятно ще достигне едва до 400-500 души.

Това ще бъде абсолютен антирекорд в историята на представителния ни отбор в официален домакински мач. Голяма част от стадиона ще бъде затворен, заради минималното посещение и запълнения едва 1% от капацитета на Националния стадион.

Пропуските са с цени от 7 до 20 лева, а онлайн в Eventim струват между 8 и 21.20 лева.

"Поради малкия брой продадени билети за някои от блоковете, съответните входове на стадиона няма да бъдат отворени, а закупилите билети за въпросните блокове ще бъдат насочени към най-близкия отворен вход. Няма да бъдат отворени следните входове: 3, 11, 14, 16, 17 и 23", написаха от фирмата-разпространител на сайта си.

Това означава, че четирите ъглови "клетки" на Националния стадион, които побират около 12 хил. зрители, въобще няма да бъдат отваряни за двубоя.

Мачът е с начален час 21:45 и ако не достигне поне до равенство, България ще се смъкне до предпоследната позиция в класирането на квалификациона група "H" за ЕВРО 2016 във Франция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!