Red Hot Chilli Pipers идват в България (видео)

ОFFNews 25 февруари 2015 в 14:48 2768 0

Най-горещите гайдари от Шотландия - Red Hot Chilli Pipers, ще открият запомнящо се юбилейния “20-ти Салон на изкуствата” в НДК на 11 май в Зала 1.

В ефектното шоу ще се включат подобаващо и десет български гайдари, водени от българския космически глас Валя Балканска.

Изключително енергичните, забавни и позитивни гайдари от Red Hot Chilli Pipers са способни да вдигнат на крака и последния човек в залата със своето шоу. Сами определят стила си, като “Bagrock” сливайки традиционна шотландска музика с поп и рок хитове.

Очаква се на 11 май, зала 1 да бъде разтърсена от култовите Thunderstruck (AC/DC) и Smoke On The Water (Deep Purple) в гайда-вариант, а за разкош, като нищо да прозвучи и хита на Селин Дион от филма "Титаник".

Билетите за шоуто на шотландците със специалното участие на Валя Балканска и родопски гайди на 11 май в зала 1 на НДК, са в продажба от днес, 25 февруари, на цени от 30 до 60 лв., според мястото в залата.

Те могат да бъдат закупени от касата на Билетен център в НДК и ексклузивно - в мрежатa на Ticketportal.bg, касата на зала “Арена Армеец” и др. места.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!