Координатор на Бареков в Стамболийски заплашва жители на града

OFFNews 04 май 2014 в 15:44 6389 10

Илиана Раева и Антония Първанова по време на среща с жители на Стамболийски

Координатор на „България без цензура“ в Стамболийски заплашил симпатизанти на партия „Обединена България“ и на НДСВ, че ще бъдат изхвърлени от жилищата си или няма да получат рента, ако отидат на срещата с Антония Първанова и Илиана Раева.

Това съобщи координаторът на „Обединена България“ в града Койчо Ангелов.

По думите му около 35 жители на Стамболийски са били предупредени да не ходят на предизборната среща на 2 май от координатора Атанас Мавродиев.

Една част от заплашените живеят в жилища за временно настаняване и плащат наем на Атанас Мавродиев, други пък получават от него рента за земята си.

Живеем в 21 век, наистина ли така ще се прави кампания – със страх, коментира лидерът на партия „Обединена България“ Илиана Раева, като изрази възмущението си от действията на Мавродиев.

Това, което се случва, е безобразие. Трябва да се казва истината. Бареков, който най-много говори срещу Бойко Борисов и Цветан Цветанов, ако не се освободи от хора като Мавродиев, прави същото като тях, посочи Раева.

Антония Първанова пък зададе въпрос към лидера на „България без цензура“ Николай Бареков за това дали е съгласен с действията не координатора на партията в Стамболийски.

В Стамболийски беше открит и офис на НДСВ под звуците на химна на Европа, изпълнен от 10-годишно гайдарче.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки