Ново предаване в ефира на OFFRoad Radio

Николаос Цитиридис 05 ноември 2012 в 11:21 3328 0

Българска история
Българска история

Този петък стартира единственото по рода си историческо радио предаване "Българска история"

На 9 октомври от 16.00 часа слушателите на OFFRoad Radio ще станат свидетели на първото историческо радио предаване. Съвместно с екипа на "Българска история" и OFFRoad Radio ще създадем предаване за българската история такава, каквато е - интересна и необятна.

 "Българска история" е проект, който стартира с една обикновена facebook страница и стигна до ефира на OFFRoad Radio. В момента харесванията на страницата във социалната мрежа надвишават 20 000. Това не е случайно - фактите и историите свързани с българската история пряко засягат нас като общество и народ.

В първото предаване в петък главната тема ще бъде личността на Васил Делов и това какво е направил по време на войните за обединение, както и скандалът в Кърджали. Ще се проведе дискусия със слушателите, като ще можете да се свържете на живо с водещите Марио Мишев и Иван Кънчев на живо в ефира на OFFRoad Radio чрез фейсбук, форума на OFFRoad Bulgaria, skype и телефона на радиото.

В рубриката "История по ноти" ще се върнем заедно назад в историята чрез български музикални произведения.

Последните минути на предаването ще бъдат за интересните факти от българската история, тези които не можете да чуете в часовете по история.

Най-важното
Всички новини