Betano мобилна версия –функционалност, достъпност и иновации

OFFNews 07 април 2022 в 05:30 724 0

Betano е поредният лицензиран букмейкър на територията на България. Техният уебсайт - betano.bg, е предпочитан и харесван от много европейски играчи, защото е известен с това, че предлага много високи коефициенти за футбол, както и за тенис, баскетбол и волейбол. Betano се е погрижил да включи и залози на живо, атрактивни бонуси и промоционални игри.

Уебсайт на BETANO - възможности, дизайн и навигация

Betano разработи уебсайт, който съчетава лесна за използване навигация и интуитивен интерфейс, позволяващ на всеки клиент да се ориентира в сайта за броени секунди. Най-отгоре, точно в средата, се намира главното меню, което включва следните раздели: "Спорт", "В игра", "Бонус", "Мултибет", "Виртуални залози", "Казино" и раздел "Казина", който предлага подробна информация за всички физически адреси на казината, клубовете и спортните барове на Betano.

Най-важните раздели в горната част обаче са: "Регистрация", "Чат" и "Услуги", чрез които можете да смените езика и да получите достъп до всички услуги на Betano. От всички тези главни менюта можете лесно да навигирате във всеки един от разделите на Betano.com. Друга съществена част от сайта е менюто, разположено отляво. То ви предлага директен достъп до всички видове спорт, предоставяни от Betano.
Най-отгоре се намира зоната "В игра", която включва всички срещи, които се излъчват на живо в момента. Под предаванията на живо можете да намерите и бутона "Програма", чрез който ще се зареди нов прозорец, показващ всички предстоящи срещи, организирани по дни от седмицата.

Както споменахме, ориентацията и цялостното изживяване, както и играта и разглеждането на сайта на Betano са истинско удоволствие за всеки играч.Освен опциите за програмата и игрите на живо, отдолу можете да намерите и всички топ турнири, а под тях и видовете спорт. Ето и основният списък със спортове, налични в Betano.com: Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол, Австралийски футбол, Бадминтон, Баскетбол, Дартс, Ръгби, Хандбал.

След като изберете спорт от менюто от лявата страна, Betano ще зареди цялото съдържание точно в средата, което ще ви позволи да се съсредоточите точно върху това, което ви интересува най-много!

BETANO предлага нова мобилна версия и приложение

Мобилна апликация на Betano обнови сайта си в началото на август 2015 г. Промените бяха не само по отношение на функциите и дизайна на сирената, но и за разработването на мобилна версия. Мобилната версия се зарежда, след като някой посети сайта на Betano през своя смартфон или таблет. Старият сайт не поддържаше такава мобилна съвместимост.

Клиентите виждаха една и съща версия на сайта на десктоп компютрите си и на мобилните си устройства. Тази Бетано мобилна версия сама по себе си говори за сериозна инвестиция за компанията. По този начин залагането в уебсайта ще бъде много по-лесно и приятно. За пореден път Betano доказва, че всичко, което прави и предлага, в крайна сметка е в полза на клиента.

От септември 2018 г. Betano предлага на своите клиенти нова версия на мобилното приложение и сайта. Тя е много по-функционална от старото приложение. Има отстранени грешки и подобрена скорост на мобилните услуги. С нея играчите ще се радват на по-добро изживяване, докато залагат от своите устройства с Android или iOS.

Всички мачове на живо се показват в дясната част на Betano

Точно така! Докато разглеждате сайта на Betano, можете да гледате даден мач на живо; статистиката му ще се покаже в дясната част. От тази страна можете да видите имената на отборите, коефициентите за всеки от тях и в коя минута е мачът.Дизайнът на сайта е направен за потребителите и Betano се е погрижил да премахне всички излишни елементи и да направи сайта максимално опростен и лесен за разглеждане.Можете да се регистрирате само с няколко клика на мишката, като попълните регистрационната форма на сайта. Оттам можете да изберете и желания от вас мач и да направите желания от вас залог на него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика