Шефовете на Левски отрязаха феновете за среща

OFFNews 19 декември 2023 в 11:57 1674 0

Наско

Снимка Официален сайт на Левски

Сираков настоява на своя формат за среща с феновете

ПФК Левски отказа предложението на организираните фенове за среща между президента Наско Сираков и широк кръг от хора. "Сините" нямат подготвено помещение и отново канят по трима представители на Националния клуб на привържениците на (НКП) и Сдружение "Левски на левскарите" на дискусия с ръководството.

"Във връзка с желанието на Национален клуб на привържениците на (НКП) и Сдружение "Левски на левскарите" насрочената за сряда среща с мажоритарния собственик Наско Сираков да се състои в по-широк кръг и пред много медии, искаме да споделим следното:

Ръководството на ПФК Левски е готово на дискусия с всеки един привърженик на клуба, но в момента условията на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" не позволят провеждането на среща в по-широк формат.

Съоръжението е подготвено за зимния сезон и няма помещение, което да приеме по-голям брой хора. Срещата може да се проведе единствено в първоначално предложения формат – по трима представители от двете организации. Левски ТВ ще излъчва на живо срещата и всеки един привърженик на клуба по света може да стане пряк свидетел на дискусията.

Ръководството на ПФК Левски остава отворено за среща в по-широк формат при достатъчно време за подготовка и нормално функциониращи помещения на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", необходими за осъществяването й", пишат от клуба във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!