Мач във фокус: Лудогорец - Берое

OFFNEWS 19 ноември 2016 в 06:35 3105 0

Снимка Официален сайт на Лудогорец

Шампионът Лудогорец играе с Берое за втори път тази седмица.

В сряда шампионите надиграха заралии в отложения двубой от първия кръг с 2:0 в Стара Загора, а днес от 17,30 часа ги посрещат в мач от програмата на 14-ия кръг.

Именно след победата под "Аязмото" Лудогорец излезе за първи път начело във временното класиране и играчите на треньора Георги Дерменджиев ще се опитат да опазят върха.

Голямата въпросителна преди мача е доколко домакините ще спестят силите си преди важното домакинство на Базел от Шампионската лига. Двубоят в сряда, 23 ноември, е изключително важен за разградчани, които при победа ще си осигурят участие в Лига Европа напролет като трети в предварителна група А.

Очакванията са за домакинска победа, въпреки отсъствието на някои от титулярите. Стълбът в защитата Козмин Моци ще получи почивка, както и капитанът Светослав Дяков. Лудогорец обаче разполага с достатъчно дълга резервна скамейка, за да се притеснява от отсъствието на някой играч. Гостите ще излязат в почти същия състав, като обещанието на треньора Ферарио Спасов е за по-агресивни действия в атака.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!