Божидар Краев с мечтан дебют в Дания (видео)

OFFNews 30 юни 2017 в 07:35 2608 0

Божидар Краев направи мечтан дебют за новия си отбор Мидтиланд. Българинът се появи в игра за датчаните в 72-ата минута в мача от Лига Европа срещу Дери Сити и отбеляза гол за успеха с 6:1.

Мрачанинът се включи много активно в атаката и можеше да отбележи още с едно от първите си докосвания, но ударът му мина близо до гредата. В 83-ата обаче Краев бе безпощаден и с шут извън пеналта на северноирландците.

Останалите попадения за домакините бяха дело на Симон Кроон на два пъти, Марк дал Хенде, Кристиан Рийс и Якоб Поулсен. За Дери почетният гол бе на Ронан Къртис.

След мача синът на Бойко Краев, известен и като Романският Елкер сред феновете на Ботев Враца, даде интервю за клубната телевизия. Божката демонстрира приличен английски.

"Много вълнуващ мач, играхме хубав футбол. Направихме само първата стъпка", скромно отбеляза Краев, "Момчетата в обора ме посрещнаха по страхотен начин. конкуренцията е голяма, но това е много хубаво. Чувствам се отлично в съблекалнята. Благодаря на всички в клуба", каза Краев.

Офанзивният халф беше продаден от Левски на Мидтиланд преди броени дни срещу близо 800 000 лева. Божидар е юноша на Ботев Враца, но забелязан от школата на Христо Стоичков и привлечен в Етрополе. Отива за година в сателитен тим на Барселона. След завръщането си е привлечен в школата на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!