Другари, чакаме отговори!

Владимир Йончев 23 май 2014 в 17:11 33655 24

Книгата "Защото сме социалисти", автор Сергей Станишев

Противно на повечето ми познати, аз смятам, че и в БСП има честни хора, а "социалист" и "морал" не са взаимноизключващи се понятия.

Затова си позволявам да питам и, колкото и да е наивно, очаквам отговори и действия.

1. Г-жо Мая Манолова, ще сезирате ли прокуратурата за купуването на гласове във Вашия избирателен район, както сезирахте прокуратурата за Костинброд? Нищо, че Костинброд се оказа кьорфишек и прокуратурата постанови, че няма престъпление, а този път е очевидно.

2. Г-н Цацаров, ще започнате ли проверка за опорочаване на изборния процес, както направихте миналата година с Костинброд? Въпреки че Костинброд се оказа кьорфишек и прокуратурата след година шикалкавене постанови, че няма престъпление, с което призна, че е употребена за политическа поръчка.

3. Г-жо Мария Пиргова, вашата биография на доскорошен зам.-председател на ЛИДЕР има ли нещо общо със "самоинициативата на ЛИДЕР" (по думите на Александър Симов) за купуване на гласове? Това гласуване в полза на дъщеря Ви Достена Лаверн (кандидат за евродепутат от БСП) ли се извършва?

4. Г-жо Достена Лаверн, майка Ви, доскорошен зам.-председател на ЛИДЕР има ли нещо общо със "самоинициативата" (по Сашо Симов) за купуване на гласове?

5. Дами и господа от ЦИК, продаването и купуването на гласове престъпление ли е? Или е оправдано, когато се извършва от мнозинството,което ви е избрало? Ще постановите ли наказание за партията поръчител или решението е "че няма решение". Нужни ли са ви GPS координати на Бобов дол, ако все още не успявате да установите местопрестъплението, каквато драма имахте при недопустимите плакати на Атака?

6. Г-н Станишев, лидер на БСП и ПЕС, "защото сме социалисти ли го правим" или по принцип?

7. Към моя приятел Сашо Симов: Старият репортер ще отрази ли събитието във вестник "Дума" или само новият политик ще го изкоментира във Фейсбук?

8. Към Ковачки въпроси нямам. Имам нещо към тези, които го направиха сатрап на Бобов дол, Перник и Гълъбово, но то не е въпрос, а е твърде нецензурно.

9. Към всички отвратени: Още ли мислите да не гласувате, за да дадете право на Ковачки и платците му да изберат вместо вас?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!