Свали го на земята и започна да го удря в главата с ритници, с юмруци: Разказ за поредно нападение от Васил Михайлов

OFFNews 20 септември 2023 в 10:25 13639 4

Потърпевшата Белослава Йорданова

Снимка Стоп кадър: bTV

Потърпевшата Белослава Йорданова

За поредно нападение от страна на прокурорския син Васил Михайлов разказа потърпевшата Белослава Йорданова от Перник, която реши да даде гласност по случая с мотива, че иска да е добър пример и да предпази други хора от това, през което е минала.

Йорданова обясни, че случаят е от 9 април 2022 г. Тогава нейният приятел Никълъс е помолен от Михайлов да се видят и да се "разберат нещо". Когато отиват на уговореното място - междублоково пространство, Белослава и Никълъс разбират, че причината за срещата са думи на момчето, което нарекло бившата приятелка на прокурорския син "тая". 

Пострадалата от прокурорския син има и видеоклип, на който се вижда от кого и по какъв начин е пребит Никълъс. Чуват се и нейните викове.

"Започна да го удря с плесници в главата, свали го на земята, след това всички удари бяха изцяло в главата му - с ритници, с колена, с юмруци", разказа Йорданова пред бТВ. 

Момичето си спомня, че по време на боя е крещяла за помощ, като наоколо са били поне петима свидетели. 

"Каза ми (Васил Михайлов - бел. ред.), че ще ми покаже, че трябва да млъкна, да спра да крещя. Молейки се пред петима свидетели да направят нещо, те стояха отстрани и наблюдаваха - някои снимаха, трети подаваха нож", допълни тя.

Михайлов взима ножа и започва да замахва срещу Белослава, крещейки цинизми и че трябва да млъкне.

"Моят приятел се съвзе някак, стана и го изблъска от мен. Съответно Васил се разгневи още повече и имаше втора такава част, която завърши с порезна рана под окото", добави момичето.

Когато подава сигнал на тел. 112, Михайлов прекратява насилието.

"Влачех го (Никълъс - бел. ред.) към таксито, което ни чакаше. Когато се качи, временно загуби съзнание за 1-2 минути. Беше целият в хематоми", разказа потърпевшата.

Тя решава да разкаже случая, за да даде добър пример и да предпази други хора. 

"Не бива да бъде така, защото трябва да свалим най-накрая тези маски на безразличие, да се правим, че нищо не виждаме, че нищо не чуваме. Утре това ще бъдат нашите деца и това ще продължава. Ако най-накрая има някой наказан, който е понесъл последствията си адекватно, следващият потенциален такъв ще знае, че ще има последствия и за него", коментира Белослава Йорданова.

19-годишният Васил Михайлов е с общо 11 обвинения. Едно от делата е именно за побоя над Никълъс и закана за убийство към момчето.

Миналата седмица прокурорският син получи и ново обвинение - за побой и закани за убийство над бившата си приятелка Боряна Рангелова. Момичето показа и снимка, за която твърди, че е от поредното нападение от Михайлов. Прокурорският син отрича обвиненията и твърди, че е "добър човек". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

135

4

Far Rider

20.09 2023 в 13:38

Този е за затвора. Но, защо бащата е все още прокурор?? В една нормална държава отдавна да е безработен!

1000

3

Te Ruki

20.09 2023 в 11:42

Ще си намери майстора, само когато го приберат в затвора. Там ще се прави на най-големия мъж, докато не стане нечия булка.

850

2

pr07ecH70r

20.09 2023 в 11:25

Тоя австралопитек трябва да го тикнат за много дълго зад решетките. А татинцито трябва и той да изяде десовия, защото колкото пъти го е измъквал с връзки толкова пъти е бил съучастник в престъпленията му! Да не говорим, че никой не се ражда такова лайнанце! Родителите оформят човека през първите 7 години!

723

1

user4eto

20.09 2023 в 10:41

Обаче ако на него му теглят един сериозен бой, бащицата му ще ореве орталъка и ще вдигне цялата прокуратура. Знаем ги тия прокурорски синчета.