Джеръми Ренър с първа поява след инцидента със снегорина

Актьорът, който оцеля след животозастрашаваща злополука, демонстрира впечатляващо възстановяване

OFFNews 12 април 2023 в 13:44 2644 0

Джеръми Ренър

Снимка БТА/АП

Джеръми Ренър, на премиерата на сериала „Ренървации“

Американският актьор Джеръми Ренър показа впечатляващо възстановяване на премиерата на своя нов сериал вчера, приблизително четири месеца след като претърпя животозастрашаващ инцидент със снегорин, предаде АП.

Звездата от „Отмъстителите“ беше заобиколена от семейството и феновете си по време на премиера на сериала „Ренървации“ в Лос Анджелис. Той позира за снимки и даде интервюта, като на моменти разчиташе на бастун и скутер за колене.

Ренър беше смазан от 7-тонния си снегорин на 31 декември, докато се е опитвал да помогне на своя роднина да освободи колата си от снега. Актьорът разказа, че е счупил 30 кости, а черният му дроб е бил прободен.

В новия сериал „Ренървации“, който ще излезе в платформата „Дисни+“ в сряда, Ренър трансформира мащабни превозни средства в обществени пространства за млади хора в Индия, Мексико, Чикаго и Невада. Едно от тях вече е подвижна платформа за музика, а друго – камион за филтриране на вода в индийска местност.

Ренър заяви, че целта му е да предостави на младите хора достъп до неща, които вероятно все още нямат и за които може би не знаят. Актьорът е автор и на тематичната песен на сериала.

„Използвам музиката и пианото, за да пиша песни. Използвам ги като терапия“, каза той.

Строителството и музиката са творческите отдушници на Ренър, който е най-известен с ролята си на Ястребово око във филмовата поредица „Отмъстителите“ на „Марвел Студиос“.

Антъни Маки, който играе Сокола във филмите на „Марвел“, също участва в „Ренървации“. Според Ренър тайната на тяхното приятелство е, че двамата се „смеят много“.

В интервю с телевизионната водеща Даян Сойър номинираният за две награди „Оскар“ актьор обясни, че макар да е мислел, че може да умре от нараняванията си, той е отказал да бъде „преследван“ от инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!