Джеръми Ренър още е в реанимация

OFFNews 03 януари 2023 в 08:33 5297 0

Джеръми Ренър

Снимка Wikipedia

Джеръми Ренър

Актьорът Джеръми Ренър, който пострада тежко при инцидент в дома си в щата Невада в неделя, все още е в критично състояние. Той е бил опериран и се намира в реанимация, съобщава неговият говорител.

Американският актьор е с гръдна травма и ортопедични наранявания.

"Семейството на Джеръми би искало да изрази благодарността си към невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него", се казва в изявлението.

Семейството също така благодари на местната полиция и на пожарна служба и заяви, че е изключително потиснато и признателно за цялата любов и подкрепа от страна на феновете му.

Преди инцидента Ренър е разчиствал пътя пред дома си в Рино, Невада, използвайки личния си снегорин, за да може семейството му да излезе след силна буря. 

51-годишният Ренър е единственият човек, участвал в инцидента, съобщиха от шерифската служба на окръг Уашо и добавиха, че тече разследване.

Номинираният два пъти за "Оскар" актьор е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око в кинематографичната вселена на Marvel, като участва в няколко филма за "Отмъстителите" и в телевизионния сериал "Ястребово око".

Номиниран е за "Оскар" за най-добър актьор за ролята си в The Hurt Locker през 2008 г. и за най-добър поддържащ актьор в The Town през 2010 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !