Сравниха руски хокеист с Висоцки

OFFNews 05 юли 2017 в 16:10 1977 0

Великият руски треньор Юрий Новиков сравни нападателя на тима от НХЛ Далас Старс - Александър Радулов с поета Владимир Висоцки.

"Бих казал, че Радулов е сред тези, които носят гордо знамето на Русия в НХЛ. Играчите там са много, но има и някои изключителни таланти като Малкин, Овечкин и самият Александър ", каза Новиков, отбелязвайки, че хокеистът трябва да "спре да скромничи", за да успее.

"Не може да се сравни с друг, освен с Висоцки, тъй като когато е на леда, Александър със сърцето си", завърши легендарният специалист на руския хокей.

На 3 юли нападателят подписа петгодишен договор с Далас, според който за това време, хокеистът ще спечели солидните 31,25 милиона долара.

Последният клуб на 30-годишния Радулов е Монреал Канейдиънс. През сезон 2016/2017 хокеистът има 76 мача, в които вкара 18 гола и даде 36 асистенции.

Юрий Новиков е бивш вратар на Спартак Москва, който той през 1976 г. печели шампионата на СССР. След приключване на активната си кариера е работил като треньор на тимовете Криля Советов и Лада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!