Легендарният Нориаки Касай пропуска "Четирите шанци"

OFFNEWS 22 декември 2019 в 08:38 1906 0

Легендарният Нориаки Касай ще трябва да пропусне предстоящия силен турнир “Четирите шанци”. Това вече е официално потвърдено, но и досега през сезона в Световната купа феновете очакваха подобно развитие.

47-годишният японец успя само два пъти да премине квалификациите в първите четири кръга от СК, като и в двата случая остана извън топ 30 с класирания на 45-а и 33-а позиция. Така резултатите му бледнеят пред останалите членове на японския състав.

Таку Такеучи и Кейчи Сато ще получат шанс да се представят на ниво в “Четирите шанци” заради добрите си изяви в Континенталната купа. Другите членове на състава на Япония са защитаващият титлата си от миналата година в Световната купа Рьою Кобаяши, Дайки Ито, Юнширо Кобаяши, Юкия Сато и Наоки Накамура.

Касай ще остане с 27 участния в “Четирите шанци”, след като дебютира през сезон 1989/90, а сега ще пропусне състезанията за първи път от 1992/93.

"Четирите шанци" ще се проведе между 28 декември 2019-а и 6 януари 2020 година. Спирките са Оберсдорф, Гармиш-Партенкирхен (Германия), Инсбрук и Бишофсхофен (Австрия).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови