Пуснаха нов информационен портал за коронавируса

OFFNews Последна промяна на 21 април 2020 в 15:21 1875 0

Екип на Фондация „Свободен достъп до пазара на недвижими имоти в България“ създаде цялостен информационен уеб сайт, чиято цел е да събере на едно място точна, ясна и актуална информация, свързана с борбата срещу заразата. Сайтът може да бъде открит на адрес: https://covid.udoma.bg/. Според авторите на платформата целта е била да отговорят на разпространението на фалшиви новини, невярна и дори понякога опасна информация, свързана с вируса, както и с други теми. 

Новият информационен портал концентрира надеждна информация за това какво представлява вирусът, какви са симптомите, както и полезни съвети за превантивните мерки, които могат да бъдат взети. Не е пропуснат и икономическият аспект на кризата с ценна информация за бизнеса в тази трудна за много компании ситуация.

Данните се актуализират в реално време от двата основни и достоверни източника - Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация. В раздела “Въпроси и отговори” може да бъде открита медицинска информация, както и полезни съвети за работодатели. Добавена е и възможност всеки желаещ да се абонира за безплатния информационен бюлетин и да бъде уведомяван при влизане в сила на нови разпореждания от държавните органи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови