Предимствата на нашата Служба по трудова медицина ''Св. Пантелеймон'' в София

OFFNews 23 ноември 2022 в 13:24 291 0

Снимка

Служба по трудова медицина „Св. Пантелеймон“ ЕООД в София има доказан опит като партньор и консултант на работодателите в изпълнението на законовите изисквания за осигуряване на здравето и безопасността при работа.

Висококвалифицираният ни екип е на разположение за осигуряването на пълния цикъл от услуги, както следва:

  • Нашата Служба по трудова медицина в София подготвя всички вътрешнофирмени документи, свързани със здравословните и безопасни условия на труд, включително тези, формиращи цялостната политика по ЗБУТ; документацията в отговор на конкретни предписания на контролните органи; консултиране по възникнали казуси; за информиране на служителите с оглед превенция на здравето на работещите.
  • Осъществяване на здравно наблюдение на вашите служители- определяне на видовете задължителни периодични медицински прегледи и изследвания, като за клиенти на службата по трудова медицина провеждането им в Медицински център „Св. Пантелеймон“ е на преференциални цени.
  • Службата по трудова медицина в София “Св. Пантелеймон” извършва цялостна оценка на риска с оглед минимизирането или елиминирането му. Тази дейност освен с превантивната си функция също така има и мотивираща роля за служителите, което съответно е гаранция за успеха на вашия бизнес;
  • Ще ви съдействаме и за организирането на работата на Групите и Комитетите по условия на труд, както и за разработване и внедряване на обучителни програми за ръководния състав и за работещите за осигуряването на здравето и безопасността при работа.
    Нашите експерти ще ви съдействат и при предписания на контролните органи, ако се налагат съответни коригиращи мерки.

Нашата Служба по трудова медицина в София в продължение на дълги години е сред най-търсените от работодателите за гарантирането на съответствието на законовите изисквания по отношение на здравето и безопасността. Нашата квалификация, опит и стратегически подход винаги водят до постигането на очакваните от нашите клиенти отлични резултати.

Служба по трудова медицина в София “Св. Пантелеймон” е дългогодишен консултант и партньор на държавни и общински институции; мултинационални, големи, средни и малки фирми; неправителствени организации. Ние вярваме, че най-добър ефект се постига, когато се работи системно на базата на задълбочени познания и практика. За нас това е най-ценният актив, който предлагаме на работодателите и на техните служители. Убедени сме, че каузата ни е обща - превенция на риска на работното място и подобряване на здравето на работещите, така че да се повиши ефективността на трудовия процес и на цялостното представяне на организацията.

Ако търсите Служба по трудова медицина в София, ние от “Св. Пантелеймон” ще се радваме да се запознаем и да отговорим на въпросите ви по отношение на здравето и безопасността на работното място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!