Обновена клиника по гастроентерология откри столична болница

OFFNews 29 ноември 2023 в 11:51 1736 0

откриване

Снимка Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост

Откриване на обновена клиника по гастроенетерология и хепатология

С тържествен водосвет бе открит обновения етаж на клиниката по гастроентерология и хепатология на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост.

Звеното, с ръководител Проф. д-р Стоян Ханджиев, се разширява и вече заема цели два етажа на болницата, предлагайки нови възможности за диагностика, лечение и по-добър комфорт на пациентите. На церемонията присъства президентът глава Румен Радев.

Обновената клиника разполага с нов ендоскопски апарат работещ с изкуствен интелект. Tой е сред последните иновативни продукти в областта на минимално инвазивните процедури в гастроентерологията и позволява откриването на най-ранните лигавични промени, респективно на най-малките дебелочревни полипи, което е позволява отстраняването им и осъществяване на превенция на рак на дебелото черво.

„Целта ни е да продължим да бъдем „златен стандарт” за медицинска грижа не само в гастроентерологично отношение, но и като цяло. Прилагането на новите технологии, подобрените битови условия, отдадеността на екипите на болниците и отличната им подготовка, ни позволяват да предоставим на нашите пациенти максимално високо ниво на диагностика и лечение.”, коментира проф.д-р Асен Дудов, медицински директор на лечебното заведение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика