Над 15 вида безплатни здравни прегледи в София от 6 до 8 юни

OFFNews 02 юни 2014 в 12:04 3996 1

Безплатни прегледи в Борисовата градина в София от 6 до 8 юни.

Безплатните прегледи, изследвания и консултации ще бъдат проведени по време на Изложение „Мисия Здраве”, което започва този петък в Борисовата градина, пред Паметника на Съветската армия. Кампанията продължава до 8 юни - понеделник.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват от над 15 вида прегледи, консултации и изследвания. Част от тях ще бъдат проведени на място, по време на изложението, а за по-специфичните прегледи и изследвания, желаещите ще получат безплатни талони, от които ще могат да се възползват в медицинските заведения.

Безплатни кардиологични прегледи на място ще бъдат осигурени от Националната кардиологична болница и Болница „Света Екатерина”. Техни специалисти ще преглеждат пациенти и в трите дни на изложението по предварително установен график.

Тази година фокусът на скрининговата кампания е върху младите хора, които все по-често и на все по-млада възраст се оказва, че страдат от болести на сърцето.

Ще има и безплатни очни прегледи, осигурени от Националната пациентска организация, която е партньор на изложението, съвместно със Специализирана очна клиника „Вижън”.

Желаещите ще могат да получат и ваучери за безплатни очни прегледи от Медицински център „Пентаграм”, специализиран в предоставянето на медицински грижи в областта на офталмологията, акушер-гинекологията и кардиологията.

Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще осигури за две дами, избрани с жребий по време на изложението, ваучер за безплатно раждане и за безплатно проследяване на бременността. От болницата ще предоставят и 100 ваучери със 70% намаление за Пакет „Скрининг-стандарт” изследване за HPV – цена 29.50 лв. вместо 99.00 лв.

Пакетът включва гинекологичен преглед, цитонамазка и изследване за HPV (изследване за Човешки папилома вирус).

Медицински комплекс „Д-р Щерев”, в партньорство с лаборатории CibaLab, предлагат и 100 ваучера с 66% намаление за ехография на щитовидна жлеза изследване на хормони на щитовидната жлеза FT4 и TSH (цена 19.50 лв. вместо 57.90 лв.).

Безплатни консултации със специалист-ендокринолог ще бъдат осигурени и от Хроно ООД и от Вьорваг Фарма. Поне на три места на изложението посетилите ще могат да се изследват безплатно и за кръвна захар.

Ще има и безплатни прегледи от дерматолози, ортопеди и стоматолози.

Входът за Изложение „Мисия Здраве” е свободен за всички желаещи, а работното време в петък и събота е от 10:00 до 20:00, а в неделя от 10:00 до 17:00 часа.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите