Майчин дом открива кабинет по кърмене

От 1-ви до 7-ми август консултациите ще бъдат безплатни

OFFNews 31 юли 2019 в 11:44 1483 0

Снимка СБАЛАГ Майчин дом

Специализиран кабинет за консултации по кърмене отваря врати в университетската АГ болница „Майчин дом“. Той ще консултира настоящи и бъдещи майки по всички въпроси, свързани с естественото хранене на новородените в първите месеци от живота. Часовете за посещение се провеждат с предварително записване, а от услугите на кабинета могат да се възползват пациенти от цялата страна. 

В Световната седмица на кърменето от 1-ви до 7-ми август консултациите ще бъдат безплатни и ще се провеждат с предварително записване.

Инициативата за създаване на специализиран кабинет по кърмене е естествен отговор на нарастващия интерес и нуждата от информация за майките, които все по често срещат трудности с кърменето и се нуждаят от помощ, споделят специалистите от Майчин дом. Чрез консултативния кабинет майките ще получават надеждна подкрепа по всички въпроси за кърменето, включително практически съвети и техники за хранене на новороденото и съхранение на кърмата. 

Консултациите ще се провеждат всеки работен ден от 11.00 до 16.00 ч. след предварително записване на телефон: 0878 29 59 30, или 02/ 9172 333 - старши акушер Галя Заякова.

Майчин дом е най-голямата и най-старата специализирана АГ болница у нас, където се проследяват и обработват най-сложните медицински случаи от цялата страна. Средно всяко 14-то българско дете се ражда в Майчин дом, като болницата продължава да бъде лидер по брой раждания на годишна база.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови