Изнесени пунктове за ваксинация и в Силистра, Пловдив и Русе

OFFNews Последна промяна на 12 юни 2021 в 13:17 442 0

РЗИ Силистра организира изнесен имунизационен пункт в Дунавския парк на града между 15 и 18 ч. днес. Всеки, който иска, ще може да се имунизира срещу COVID-19, като избере вида ваксина. При наличие на повече желаещи екипът ще продължи ваксинацията и след 18 часа.

РЗИ Пловдив също открива изнесени ваксинационни пунктове в кв. „Столипиново“ в града. Временен имунизационен кабинет ще бъде отворен в двора на училище “Пенчо Славейков" и ще започне работа в 10 часа.

В събота от 9 до 13:30 в Русе всеки, който иска, ще може да се имунизира срещу COVID-19, в пункта в УМБАЛ „Медика“ ООД Русе/ДКЦ-2 Русе ЕООД, ул. „Рига“ № 35. От 9 до 14 ч. ваксини ще бъдат поставяни на желаещите и в пункта в СБАЛПФЗ „Д-р Д. Граматиков-Русе“ ЕООД, ул. „Алея Лилия“ № 1.

Временният пункт в СБАЛПФЗ „Д-р Д. Граматиков-Русе“ ЕООД ще работи и в периода от 14 юни до 18 юни, от 8 до 15 часа. Пунктовете, които ще работят по линия „зелени коридори“, разполагат с достатъчен брой ваксини на Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca.

Нов изнесен пункт заработи днес и на езерото "Дружба" в столицата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови