Фондация 'Нашите недоносени деца' с благотворителна кампания

Инициативата 'Големи чудеса за малките герои' набира средства в помощ на недоносените бебета

OFFNews 08 ноември 2019 в 13:44 1867 0

По повод Световния ден на недоносените деца, на 14 ноември в Софийска градска художествена галерия, от 19 ч. ще се проведе благотворителна “Вечер на чудесата”. Тази година патрон на събитието ще бъде доц. Михаил Околийски от Офиса на Световната здравна организация в България. Приветствено слово към участниците ще произнесе н.пр. Сьорен Якобсен посланик на Дания у нас.

Всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи каузата като закупи благотворителния календар или фотография от изложбата под надслов „Родени герои – животът, който предстои", посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние.

Дарителската кампания цели набиране на финансови средства за закупуване на животоспасяваща апаратура за недоносените бебета, изграждане на семейни стаи в болниците и осигуряване на подкрепа на ранното детско развитие в Център “Малки чудеса”.

Тази година сърдечна и безвъзмездна подкрепа ще предоставят участниците от Hell’s Kitchen - сезон 2, Етнотикс, Димо от P.I.F., Анна-Мария Вартовска, Иво Аръков, Jamбуре, Славин Славчев, Вокализирай това и Антон Христов (DJ Tony), които ще създадат приятната атмосфера и положителните емоции на специалната „Вечер на чудесата“.

Всеки съпричастен може да се включи в кампанията „Големи чудеса за малките герои”, като направи своето дарение на специалната платформа www.donate.premature-bg.com или със DMS BEBE на номер 17 777 за абонати на Telenor, Vivacom и A1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови