По-ниски цени на билетите за Световното по волейбол заради националния празник

OFFNews 03 март 2018 в 11:11 37802 0

По случай Националния празник на България, 3 март, всички билети за мачовете на мъжкия национален отбор по волейбол от предварителна група "D" на световното първенство са с допълнителни 10 процента намаление от вече обявената специална цена, валидна до 31 май. Допълнителната отстъпка е в сила от 00.01 до 23.59 часа на 3 март 2018 година.

На 15 февруари стартира продажбата на билети за Мондиал 2018, като се забелязва особено силен интерес на фенове от Финландия и Полша. Откриващият мач на първенството във Варна е между отборите на България и Финландия, а световният шампион Полша също е един от съперниците на "трикольорите".

"Сега е моментът да се възползвате от това специално намаление, за да се сдобиете с ценните пропуски и така да осигурим на "българските лъвове" зала, пълна предимно с български знамена! Нека бъдем седмия играч в отбора!", се казва в съобщение на БФВолейбол.

Билетите вече се продават от Eventim (eventim.bg), на билетната каса при Двореца на културата и спорта във Варна, както и в "Арена Армеец" в София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews