Гласът на волейбола се оплака от полицейско насилие

OFFNews 20 декември 2017 в 10:28 59722 0

Официалният водещ на мачовете на националния отбор по волейбол, председател на Общинския съвет в Дряново и президент на местния футболен Локомотив Тодор Георгиев, известен като диджей Теди Джорджо, се оплака, че е станал жертва на полицейско насилие.

Прокуратурата в Добрич образува досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Разследването тръгна, след като Тодор Георгиев се оплака публично, че е бит в местно полицейско управление. Според медицинските свидетелства, той е с комоцио и множество наранявания по тялото, включително счупени ребра, предаде NOVA.

Теди Джорджо отива в полицията в Добрич в неделя около 04:00 сутринта, за да се информира за свои познати, задържани при сбиване в заведение, където той е бил водещ. Твърди, че малко по-късно той също е задържан насила от полицаите и то пред свидетели. Твърди също, че е бит с бухалка.

Диджеят е настанен в болница „Света Анна” във Варна. От прокуратурата в Добрич са образували досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда от длъжностно лице. Привлечени обвиняеми засега няма.

Теди Джорджо си е направил изследване за наличие на алкохол и наркотични вещества, които според него ще покажат отрицателен резултат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!